Галерија

Чист двор среќни и здрави деца

Објект ,,Кокиче"

Сите дечиња на работна акција во двор.

Децата сакаат и умеат да помогнат и да соработуваат со возрасен- учителките во подвижни игри и активности кои се во интерес за сите. Чист двор за прошетка, тераси за игри, вредни, среќни и здрави деца-екологисти🌳🌲

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес176
Вчера302
Оваа недела1064
Овој месец176

Моментално посетители

3
Онлајн

2023-06-01

Политика за колачиња