Галерија

Активот на воспитувачи во ЈДГ Весели Цветови

 Активот на воспитувачи во ЈДГ Весели Цветови - Кисела Вода реализираше средба за презентација на планот за реализација на воспитно образовни активности за месец Мај и Јуни во реализација на воспитниот тим од  објект Сончоглед на тема: Мојот свет се вика музика 🎵

Беше презентирано истражување за улогата на музиката во раниот детски развој, планирани активности за дневните оперативни планови и низа едукативни, музичко подвижни игри и активности за реализација на темата.

 

 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес180
Вчера302
Оваа недела1068
Овој месец180

Моментално посетители

1
Онлајн

2023-06-01

Политика за колачиња