Галерија

Акција - Чистење на дворот "Ѓурѓица"

Акција чистeње на дворот во објект ЃУРЃИЦА 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес174
Вчера302
Оваа недела1062
Овој месец174

Моментално посетители

2
Онлајн

2023-06-01

Политика за колачиња