Настани

Приредба Септември 2021

 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес159
Вчера194
Оваа недела985
Овој месец4592

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња