Настани

Таблоа 2021

Честито првачиња и многу успеси на секој училишен час
Ви посакува целиот воспитувачки и згрижувачки кадар и сите вработени во градинката.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес159
Вчера194
Оваа недела985
Овој месец4592

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња