Галерија

Садење на 20 садници - Сончоглед

Објект Сончоглед🌻

Воспитнита група 5-6 години 

Активност:

Садење на 20 садници донација од г-дин Маријан Костадиновски во соработка со општина Кисела Вода за разубавување на дворот на објектот.

Нашето дворче другарче е секој ден се поубаво. 

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес131
Вчера289
Оваа недела420
Овој месец4744

Моментално посетители

2
Онлајн

2024-06-18

Политика за колачиња