Настани

1 Април 2022

1 Април - априлилили.
Денот на шегата и смеата.
Објект: Кокиче, 2-3 години.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес3
Вчера208
Оваа недела407
Овој месец5399

Моментално посетители

2
Онлајн

2022-05-25

Политика за колачиња