Настани

Ден на детето - 1 Јуни 2021

Во соработка со родителите од 1 до 4. 06.2021 год. беше организирана и успешно реализирана хуманитарна акција,, Подари насмевка,, (донација детска облека. обувки, играчки и сликовници) наменета за деца од ранливи група во соработка со хуманитарната организација при црквата св. Спас.

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес161
Вчера194
Оваа недела987
Овој месец4594

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња