Огласи

Правилник за систематизација на работните места

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес53
Вчера142
Оваа недела828
Овој месец4274

Моментално посетители

1
Онлајн

2022-01-29

Политика за колачиња