Огласи

Оглас - превоз лица и опрема

Интерен оглас за унапредување на помошно технички лица за превоз на лица и опрема

Отвори документ

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес165
Вчера194
Оваа недела991
Овој месец4598

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња