Огласи

Досие на дете

 Образец за упис во детска установа

Преземи PDF

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес161
Вчера194
Оваа недела987
Овој месец4594

Моментално посетители

1
Онлајн

2021-10-22

Политика за колачиња