Огласи

Оперативен план за активности во установите

Оперативен план за активности во установите за згрижување и воспитание на деца по укинување на вонредната состојба.

Упис на дете

Апликациите за упис на деца за учебната 2020/2021 година симнете ги од нашата веб страна.

Прибирање на понуди за факултативни активности

Прибирање на понуди за факултативни активности – англиски јазик и ритмички вежби-прибирање на понуди за факултативни активности...

Стандарди за рано учење кај деца до 6 години

Стандарди за рано учење кај деца до 6 години

За Нас

Градинката Весели Цветови започнала со работа во далечната 1945 година во Скопје.

По ослободувањето на нашата земја, на 15 Март 1945 година, Народниот одбор на Скопската околија ја формирала установата "Мирче Ацев". 
Градинката почнала да работи во станбена зграда со 20 деца и 3 вработени.

Прочитај повеќе...

Посетеност

Денес39
Вчера89
Оваа недела374
Овој месец498

Моментално посетители

2
Онлајн

2020-08-07