Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
    Прикажи  # 
Име на галеријата Опис
"Добро ни дојдовте другарчиња" - објект "Кокиче" "Добро ни дојдовте другарчиња" - објект "Кокиче"
Посета на зоолошката градина -објект "Синоличка" Посета на зоолошката градина -објект "Синоличка"
Природно научен музеј - Објект Сончоглед Природно научен музеј - Објект Сончоглед
Мечето Лино - објект "Синоличка " Мечето Лино - објект "Синоличка "
"Клинг - кланг" интерактивна претстава - објект "Синоличка" "Клинг - кланг" интерактивна претстава - објект "Синоличка"
"Меѓународен ден без автомобили - за почист воздух" - објект "Синоличка" "Меѓународен ден без автомобили - за почист воздух" - објект "Синол...
Мала олимијада - објект "Синоличка " Мала олимијада - објект  "Синоличка "
"Добро ни дојдовте другарчиња"-објект Синоличка "Добро ни дојдовте другарчиња"-објект Синоличка
КУКЛЕНА ПРЕТСТАВА „ ДЕДОВАТА РАКАВИЧКА“ О. СОНЧОГЛЕД КУКЛЕНА ПРЕТСТАВА „ ДЕДОВАТА РАКАВИЧКА“ О. СОНЧОГЛЕД
„И ние имаме право...“-објект „Синоличка“ „И ние имаме право...“-објект „Синоличка“
„Донација во објект Сончоглед“ „Донација во објект Сончоглед“
„Добро ни дојдовте другарчиња“- Весели цветови - СОНЧОГЛЕД
,,ГРДИНКЕ МИЛА ВО СРЦЕ ТЕ НОСАМ,, - објект Кокиче ,,ГРДИНКЕ МИЛА ВО СРЦЕ ТЕ НОСАМ,, - објект Кокиче
Презентација на проектот Македонски народни песни и ора Презентација на проектот Македонски народни песни и ора
Посета на зоолошката градина во Скопје- објект "Синоличка" Посета на зоолошката градина во Скопје- објект "Синоличка"
Настап пред платото кај фонтаната Весели цветови - Сончоглед Настап пред платото кај фонтаната  Весели цветови - Сончоглед
Диплома за освоено 1 - во место за ликовна творба Диплома за освоено 1 - во место за ликовна творба
Посета на рециклажниот двор на ЈП '' Комунална хигиена '' -Скопје- Синоличка Посета на рециклажниот двор на ЈП '' Комунална хигиена '' -Скопје- С...
Приредба -Што научивме Весели Цвеетови - Сончоглед Приредба -Што научивме Весели Цвеетови - Сончоглед
Подарок-елка Весели Цветови-Сончоглед Подарок-елка Весели Цветови-Сончоглед
 
Страница 27 од 28

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:43
Посети (овој месец):1169
Посети (оваа година):12407
Посети (вкупно):114382