Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

thumbesen

Есенска изложба - (Синоличка)

Повеќе...

 

thumbbibli

Ноември 2011- Месецот на книгата - (Синоличка)

Повеќе...

 

thumbdrev

Древни локалитети во Македонија -(Синоличка)

Повеќе...

 
 

thumbmuz

Посета на Музеј на град Скопје - (Синоличка)

Повеќе...

 

thmbcador

Куклена претстава "Под чадорот на Мечката "-Синоличка

Повеќе...

 

thumbcorap

Куклена претстава "Чорапите на Медо" - (Синоличка)

Повеќе...

 
 

thumbeko

Што се можеме да направиме од отпаден материјал?- (Синоличка)

Повеќе...

 

thummbb

Играме, се забавуваме, му се радуваме на снегот ! - (Сончоглед)

Повеќе...

 

thuumbigrisneg

„Игри на снег“-(Синоличка)

Повеќе...

 
 

thumbkud

Посета на КУД „Танец“ (Синоличка)

Повеќе...

 

thumbcasov

Изложба на часовници (Синоличка)

Повеќе...

 

thumbzavrsh

Завршна приредба - (група Мече) - (Мимоза)

Повеќе...

 
 

thumbzabi

„Здрава храна -здрави заби“ - (Синоличка)

Повеќе...

 

thmbzima

Зимски радости- (Кокиче)

Повеќе...

 

thumb-senki

Театарот на сенки „Топла облека“

Повеќе...

 
 

thumbkok

„Дедо Мраз“- (Кокиче)

Повеќе...

 

sinthumb

„Дедо Мраз“- (Синоличка)

Повеќе...

 

thumblineee

„Дедо Мраз“- (Сончоглед)

Повеќе...

 
 

Страница 33 од 34

ОГЛАС

pdf

За прибирање на понуди за факултативни активности


Денешни посети:4
Посети (овој месец):869
Посети (оваа година):1736
Посети (вкупно):103711