Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

485

Приредба "Пролет" - објект Мимоза

Повеќе...

 

484

Пролетна работилница со родители - обј. Сончоглед

Повеќе...

 

483

Садење на зеленчукови и овошни насади - група Сонце

Повеќе...

 
 

482

Дружење со учениците од ООУ "Партение Зографски"

Повеќе...

 

481

Велигденски зајачиња - група 4-5 години, објект "Сончоглед'"

Повеќе...

 

480

Велигден - о. Сончоглед (3-4години)

Повеќе...

 
 

479

Велигденски базар

Повеќе...

 

478

Дефиле на маски - објект „Мимоза“

Повеќе...

 

477

1 април 2017 - објект Сончоглед, сите групи

Повеќе...

 
 

476

Стоматолошка ординација DENTA/S - објект Мимоза

Повеќе...

 

475

1 Април 2017 - објект Мимоза

Повеќе...

 

474

1 Април - објект Сончоглед

Повеќе...

 
 

473

Претстава Изненадување - Објект Сончоглед

Повеќе...

 

472

Музичка игра - во светот на приказните

Повеќе...

 

471

Цртање на сонце - Објект Сончоглед

Повеќе...

 
 

470

72 години Јубилеј на ЈДГ “Весели Цветови“

Повеќе...

 

469

Расцветана градинка- Објект Кокиче

Повеќе...

 

468

Пролетно садење на цветни садници - Објект Ѓурѓица

Повеќе...

 
 

Страница 2 од 33

ОГЛАС

pdf

За прибирање на понуди за факултативни активности


Денешни посети:14
Посети (овој месец):981
Посети (оваа година):2105
Посети (вкупно):87049