Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

519

Знаме на Р. Македонија

 Ликовна, креативна изработка на знамето на нашата татковина Македонија. Група 5-6 години, објект: сончоглед.

Линк до галерија.

ОГЛАС

pdf

За прибирање на понуди за факултативни активности


Денешни посети:24
Посети (овој месец):1071
Посети (оваа година):4857
Посети (вкупно):106832