Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

518

Музеј на град Скопје

 Децата на 5-6 години, oбјект: Сончоглед, во воспитно-образовна посета на музејот на град Скопје на тема: Скопје граду мој.

Линк до галерија.

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:16
Посети (овој месец):761
Посети (оваа година):2615
Посети (вкупно):126282