Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

517

Иако сум мал и јас знам да бидам хуман

Хуманитарна активност во соработка со Црвен крст по повод одбележување на недела на детето во месец Октомври со децата од Објект - Мимоза, воспитна група 4-5 години со воспитувач: Станка Баџакова и негувател: Мартица Василевска.

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:16
Посети (овој месец):761
Посети (оваа година):2615
Посети (вкупно):126282