Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

516

Претстава "Пинокио порасна"

Како дел од активностите за одбележување на детската недела во сите објекти на ЈДГ ,,Весели Цветови,, се реализираше музичко - драмска престава "Пинокио порасна" во која преку интеракција децата се стекнаа со нови сознанија и искуства и научија дека пријателството е најскапоценото богатство.

Заедно се радувавме и пеевме...

ДРУГАРСТВОТО Е ВАЖНО,
БЕЗ ДРУГАРИ Е ТАЖНО,
АЈДЕ,АЈДЕ ДА СЕ ДРУЖИМЕ!

 

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:18
Посети (овој месец):763
Посети (оваа година):2617
Посети (вкупно):126284