Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

515

Движи се за здравје

 На ден 21.09.2019г. децата од воспитните групи од 5-6г. од ЈДГ ,,Весели Цветови,, од објект Синоличка со воспитувачките Јулијана Димитриевска и Александра Ѓорѓиевска учествуваа на манифестацијата ,,ДВИЖИ СЕ ЗА ЗДРАВЈЕ,, во организација на Детскиот културен центар ,,Карпош,, која беше од забавно рекреативен карактер а со цел поттикнување на децата за подобрување на моторичкиот развој. Децата изведуваа вежби на подготвени полигони со реквизити, возеа велосипеди, тротинети и ролерки, танцуваа и се забавуваа заедно со децата од повеќе градинки од Скопје.

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:16
Посети (овој месец):761
Посети (оваа година):2615
Посети (вкупно):126282