Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

514

Посета во природно-научен музеј

Група 4-5 години, објект Сончоглед.
Посета во природно-научен музеј на тема: животни, со цел запознавање на различни видови на животни.

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:2
Посети (овој месец):755
Посети (оваа година):9244
Посети (вкупно):111219