Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

513

Учиме за птиците

Учиме за птиците, изглед, видови и грижа за птиците. Објект:
Сончоглед, соработка помеѓу двете воспитни групи групи: 4-5 години.

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:2
Посети (овој месец):755
Посети (оваа година):9244
Посети (вкупно):111219