Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

510

Родителска и работилница

 На ден 04.04.2018 со почеток во 17ч во објект Сончоглед група Медо од 3-4г се одржа дружење со родители. На дружењето се повтори куќниот ред на градинката, воспитно -образовните програми и како децата досега ги совладуваат ,хигената и други тековни работи. Потоа родителите со децата ја покажаа својата креативност во изработка на велигденски украси за занималната.

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:16
Посети (овој месец):761
Посети (оваа година):2615
Посети (вкупно):126282