Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

509

Првоаприлска шега (Мече ли е, Марко ли е)

Децата од градинката Сончоглед група од 3-4 г
Вос.Катерина Митевска
Нег. Кристина Грецас Ристова
го одбележаа Денот на шегата во пролет кога се се буди со преставување на своите маски во склопот на градинката и во парк Македонија.

Линк до галеријата.

 

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:18
Посети (овој месец):763
Посети (оваа година):2617
Посети (вкупно):126284