Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

507

Еко настан

Еко настан во парк, каде децата од големата група 5-6 години од објект Сончоглед - Весели цветови учествуваа со своја музичка точка.

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:3
Посети (овој месец):932
Посети (оваа година):16895
Посети (вкупно):118870