Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

506

Креативна работилница

Креативна работилница по повод денот на мајките, подарок за мама, изработка и ликовна игра на форми од керамика. Група 4-5 години, објект Сончоглед.

Линк до галерија.

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:17
Посети (овој месец):762
Посети (оваа година):2616
Посети (вкупно):126283