Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

505

Медот и пчелите

Креативна, ликовна изработка на пчелите и нивниот здрав мед.
Група 4-5 години, објект: Сончоглед. 

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

Доделување награди за најдобри воспитувачи и негуватели од јавните детски градинки од Општина Кисела Вода


pdf

За прибирање на понуди за факултативни активностиДенешни посети:15
Посети (овој месец):760
Посети (оваа година):2614
Посети (вкупно):126281