Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

501 

Бактерии

Креативна, ликовна изработка на бактерии на нашите рачиња на тема:
здравје и здрави навики. Објект: Сончоглед, група 4-5 години.

Линк до галеријата.

 

ОГЛАС

pdf

За прибирање на понуди за факултативни активности


Денешни посети:22
Посети (овој месец):1356
Посети (оваа година):6408
Посети (вкупно):91352