Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

500

Нова Година 2018 - објект Сончоглед

 Во општина Кисела Вода раздвижено и весело во пресрет на Новата година...
Градинката "Весели Цветови" - Објект Сончоглед во соработка со родителите организираше Новогодишен базар.

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

За прибирање на понуди за факултативни активности


Денешни посети:22
Посети (овој месец):1356
Посети (оваа година):6408
Посети (вкупно):91352