Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

497

Есента не кани, со плодови не мами

На ден 23.11.2017 г., децата и родителите од воспитната група од 2-4 години од објект ,,Перуника,, , декорираа колачи и правеа украси од есенски плодови.
Плодовите од заедничката работа, заеднички ги дегустираа.

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

За прибирање на понуди за факултативни активности


Денешни посети:5
Посети (овој месец):870
Посети (оваа година):1737
Посети (вкупно):103712