Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

496

Правење колачиња - Росица

 Поттикнати од рецептот во списанието "Росица" организиравме едукативно-забавни работилници, во кои децата од објектот Кокиче  на 23.11.2017 год. заедно со родителите и учителките правеа разновидни колачиња по сопствен избор. Беше многу интересно, забавно и вкусно.

Линк до галерија.

ОГЛАС

pdf

За прибирање на понуди за факултативни активности


Денешни посети:58
Посети (овој месец):1336
Посети (оваа година):13613
Посети (вкупно):98557