Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

495

Есенска трпеза 2017

Децата од воспитната група од 4-6 години, од објект "Перуника", на ден 23.11.2017 година се гостеа на есенска трпеза.
Со мала доза на креативност ја направија трпезата уникатна.
Уживаа во пријатната атмосфера и есенските декорации кои ја разубавија есенската трпеза.

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

За прибирање на понуди за факултативни активности


Денешни посети:58
Посети (овој месец):1336
Посети (оваа година):13613
Посети (вкупно):98557