Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

491

Есенска работилница

Есенска работилница во соработка со родителите и децата од групата:
мачиња 4-5 години, објект Сончоглед. Кеативни и интересни идеи и изработки на тема: есен.

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

За прибирање на понуди за факултативни активности


Денешни посети:22
Посети (овој месец):1356
Посети (оваа година):6408
Посети (вкупно):91352