Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

490

Народни носии

Набљудување и ликовна изработка на македонски народни носии. Група 4-5 годнини, објект Сончоглед.

Линк до галеријата.

 

ОГЛАС

pdf

За прибирање на понуди за факултативни активности


Денешни посети:22
Посети (овој месец):1356
Посети (оваа година):6408
Посети (вкупно):91352