Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

489

Планините во Македонија

Креативна изработка на планините во Македонија во годишното време есен. Изработка на планини од глина и нивно боење со темперни бои.
Група 4-5 год. објект: Сончоглед.

Линк до галеријата.

ОГЛАС

pdf

За прибирање на понуди за факултативни активности


Денешни посети:55
Посети (овој месец):1333
Посети (оваа година):13610
Посети (вкупно):98554